De zin en onzin van Shared Decision Making (SDM)

In geval van Shared Decision Making beslissen arts en patiënt samen over planning en behandeling. Een aanpak die het beste past bij de patiënt, maar is de patiënt in de positie om daarover mee te beslissen?
De zin en onzin van Shared Decision Making (SDM)

Op 11 september 2018 organiseert Logacom in samenwerking met GZNDHDSZRG en Uitgeverij SWP het SDM Congres over de zin en onzin van Shared Decision Making. Het congres vindt plaats in 't Spant in Bussum. Dit programma is samengesteld voor hulpverleners, zorg professionals, (huis)artsen, medisch specialisten, ziekenhuismanagers, zorgopleiders en leden van patiëntenverenigingen die de samenwerking tussen arts, patiënt en overige instanties willen intensiveren om daarmee de kwaliteit van zorg te verbeteren.
 
Tijdens dit congres komen de volgende onderwerpen aan bod: 
Welke expertise wordt van zorgverleners gevraagd om samen beslissen op een goede manier toe te passen.  
Kwaliteit van leven ten opzichte van gedeelde besluitvorming over de behandeling; welke inzichten zijn nodig voor een goede afstemming tussen patiënt en behandelaar. 
De verbinding tussen menselijkheid en de zorg, waarbij de vanuit patiëntenperspectief gewenste bejegening vaak tegenovergesteld is aan de inhoudelijke boodschap.
Aangepaste aanpak van informatievoorziening in geval van acute zorg om gedeelde besluitvorming onder druk te bevorderen.
 
Inschrijven voor deze dag kan heel gemakkelijk online! Doet u dit uiterlijk vrijdag 1 juni 2018, dan ontvangt u 10% EARLY BIRD korting! Meer informatie vindt u op:


Naar homepageReacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.
Opleiding

ArtsenAcademy VerpleegkundeAcademy FysiotherapieAcademy LogopedieAcademy