Zorgadviesbureau Redmax stopt in huidige vorm

Op 1 juli 2017 beëindigt zorgadviesbureau Redmax de huidige werkzaamheden. Het bedrijf wil verder gaan als kennisnetwerk. Redmax profileerde zich als ‘schakel tussen zorg en digitaal’.
Zorgadviesbureau Redmax stopt in huidige vorm

 

Redmax wijt het noodgedwongen stoppen van de activiteiten aan veranderingen op de zorgmarkt en dat de tijd nog niet rijp is voor vernieuwende initiatieven.

'Vooruitlopend op de toekomst ontwikkelde Redmax nieuwe proposities, gericht op het zo zelfstandig mogelijk implementeren van vernieuwingen. Tijdens deze omslag maakte ook de zorgmarkt een transitie door. Hierbij zagen wij van dichtbij hoe onze klanten met disruptie te maken kregen in hun markt. Logischerwijs besloten zij hierdoor minder uren bij ons in te kopen, terwijl het gebruik van onze kennisproducten nog niet toenam. Met alle gevolgen van dien voor onze continuïteit.  Al samenwerkend bleek keer op keer hoezeer klanten onze proposities waardeerden. Helaas blijkt echter ook dat de tijd nog niet rijp is voor onze vernieuwde manier van werken. De toekomst waarop wij de afgelopen jaren anticipeerden, is er nog niet. Hierom hebben we besloten om te stoppen met Redmax en als medewerkers afscheid te nemen van elkaar.'Naar homepageRelevante categorieën:


Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.
Opleiding

ArtsenAcademy VerpleegkundeAcademy FysiotherapieAcademy LogopedieAcademy