Agenda

Agenda

 

Artsen met autisme

Datum:04 november, 2017
Locatie:
Website:http://www.artsenmetautisme.nl/programma-4-november/
Beschrijving:Het is een besloten bijeenkomst uitsluitend voor artsen (in spé) met autisme. Op deze tweede bijeenkomst van artsen met autisme zullen we een combinatie maken van onderling elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen en twee sprekers uit eigen geleding.

13.30 uur – inloop met koffie en thee

14.00 uur Twee artsen gaan in op de vraag: hoe ga ik om met autisme in mijn praktijk en wat betekent openheid over mijn autisme?

Els van Veen – was al jarenlang huisarts toen zij in 2014 de diagnose autisme kreeg. Wat deed dat met haar en hoe is zij daar mee omgegaan? Wat zijn de gevolgen van haar ‘coming out’ begin dit jaar? Frank van der Goot – forensisch patholoog vertelt over hoe autisme een rol speelt op de weg naar zijn vak en nu in zijn dagelijks werk als forensisch patholoog.

15.00 uur – pauze

15.15 uur – Kennismaken en uitwisselen in kleine groepjes

16.30 uur – plenair gesprek over de vraag: wat willen we met elkaar bereiken? – welke ondersteuning zou dit platform van artsen met autisme jou kunnen bieden?

17.30 uur – napraten met borrel en eten

19.00 uur – einde van de bijeenkomst

Bij interesse om te komen, stuur een e-mail naar arts@artsenmetautisme.nl. Meld s.v.p. welk specialisme u heeft en of en hoe lang u de diagnose autisme heeft.



« Ga terug


Nooit meer burn-out

Ontwerp voor digitale transformaties van (zorg)organisaties

De patient terug van weggeweest