7e editie van het Jaarcongres Participatie en Herstel

Niet wachten op de toekomst, maar nu met zijn allen de schouders zetten onder het optimale herstel van mensen met psychische aandoeningen! Gelukkig is er een en al beweging in de ggz op dit moment. Dat moet ook, want de vraag naar psychische hulp is groter dan het aanbod. Sterker nog: de vraag wordt alleen maar groter en de wachtlijsten binnen de ggz zijn te lang. Dit vraagt een andere manier van denken én van organiseren van de zorg.
7e editie van het Jaarcongres Participatie en Herstel

 

Deze andere manier van denken én organiseren staat centraal op dit congres met proeftuinen uit de praktijk als voorbeelden. De toekomst laat zich lastig voorspellen, maar toch kan de wetenschap ons juist veel leren over wat ertoe doet om te herstellen. Grip op herstel, grip op verslaving en ruimte maken voor het narratief van cliënten, helpen hierbij en staan dan ook op het programma. Lukt het ons allen aan het eind van de dag met een ‘gedeeld verhaal’ naar huis te gaan over de toekomst van de ggz?

Lees meer over de verschillende lezingen in het programma.

 

 

Bij deelname krijgen de deelnemers de keuze tussen de volgende twee boeken:

 

 

 

 

 


 

Schrijf je in met korting!
Bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Tevens ontvangen Sozio-abonnees 30 euro korting op de deelnameprijs! Check de voorwaarden voor meer informatie over prijzen en kortingen. 

Lees hier meer over het programma op de website.Naar homepage
Nooit meer burn-out

Ontwerp voor digitale transformaties van (zorg)organisaties

De patient terug van weggeweest