Freek Roelofs treedt toe tot de hoofddirectie van VvAA Groep

Freek Roelofs is benoemd tot lid van de hoofddirectie van VvAA Groep B.V. De 47-jarige Roelofs komt van Capgemini, waar hij sinds 2014 in diverse functies werkzaam was. Roelofs vormt samen met voorzitter Kees Brouwer de hoofddirectie van VvAA. Zijn benoeming is goedgekeurd door DNB.
Freek Roelofs treedt toe tot de hoofddirectie van VvAA Groep

 

Met de komst van Roelofs is de inrichting van de nieuwe topstructuur van VvAA afgerond. Onder de hoofddirectie van de ledenorganisatie en dienstverlener voor (para)medisch professionals hangt het managementteam van zes personen.

Roelofs neem veel ervaring in de financiële sector en in de consultancywereld met zich mee. Zijn ervaring strekt zich uit van fusies, overnames en compliance en riskprojecten tot het begeleiden van complexe verandertrajecten, start ups en digitale transformatieprocessen, onder andere bij Price Waterhouse en KPMG Consulting. Hij stond mede aan de wieg van de consultancyorganisatie van ConQuaestor. In 2014 maakte hij de overstap naar Capgemini, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de Financial Services-sector van Capgemini Consulting Benelux. Ook was hij Chief Sales Officer. In zijn laatste functie was hij als Vice President Capgemini Consulting verantwoordelijk voor het onderdeel Financial Services met een focus op digitale transformatie bij financiële dienstverleners.

“VvAA transformeert naar een integrale dienstverlener die voor haar 120.000 leden in elke levensfase het juiste aanbod heeft. Vanuit de veranderende behoefte van onze leden komt de nadruk in toenemende mate op brede advisering te liggen. Freek Roelofs heeft de ervaring en de competenties om aan de transformatie die daarvoor nodig is, invulling te geven. Ik ben blij dat hij VvAA komt versterken en zie ernaar uit met hem samen te werken”, aldus Kees Brouwer, voorzitter van de VvAA hoofddirectie.Naar homepageRelevante categorieën:Nooit meer burn-out

Ontwerp voor digitale transformaties van (zorg)organisaties

De patient terug van weggeweest