Gijsbert Buijs nieuwe bestuurder dr. Leo Kannerhuis

Drs. Gijsbert Buijs is de nieuwe bestuurder van het dr. Leo Kannerhuis. Hij volgt drs. Astrid van Dijk op. Opdracht voor allround-bestuurder Buijs is de strategische koers van het dr. Leo Kannerhuis bij te sturen. Goede herkenbare kwaliteit van behandeling en zorg én een financieel gezonde bedrijfsvoering zijn daarbij sleutelwoorden.
Gijsbert Buijs nieuwe bestuurder dr. Leo Kannerhuis

Gijsbert Buijs was vanaf 2013 bestuursvoorzitter van ggz-instelling Eleos waar hij een nieuwe strategische koers ontwikkelde en de organisatie financieel gezond maakte. De ingewikkelde transitie als gevolg van de Jeugdwet en WMO begeleidde hij met succes. In de periode voor 2013 was hij ondermeer werkzaam voor forensisch psychiatrisch centrum Oldenkotte, VVT-organisaties Vierstroom en Careyn, en voor zorgverzekeraar VGZ. Buijs is organisatiepsycholoog, gespecialiseerd in bedrijfskunde en strategisch management in de non-profitsector.

Het dr. Leo Kannerhuis is er voor kinderen, jongeren én volwassenen met autisme in combinatie met andere psychiatrische en gedragsproblemen. Mensen uit heel Nederland, die vastgelopen zijn in hun ontwikkeling en geen baat hebben gehad bij eerdere behandeling kunnen er terecht voor specialistische behandeling met het TOPGGz-keurmerk.

 

Bron: dr. Leo KannerhuisNaar homepage
Nooit meer burn-out

Ontwerp voor digitale transformaties van (zorg)organisaties

De patient terug van weggeweest