Henk Kamp nieuwe voorzitter van ActiZ

De zorgorganisaties van ActiZ hebben op 22 november in de Algemene Ledenvergadering (ALV) Henk Kamp benoemd als nieuwe voorzitter van hun branchevereniging. De oud-minister volgt per 1 januari 2018 Guus van Montfort op.
Henk Kamp nieuwe voorzitter van ActiZ

Tijdens de ALV zijn tevens de bestuursleden benoemd en de leden van de kerngroepen Zorg Thuis, Revalidatie & Herstel, Wonen & Zorg en de themacommissies Arbeid en Informatisering. In totaal gaat het om zestig bestuursleden afkomstig van aangesloten zorgorganisaties.

De brede bestuurlijke ervaring van Henk Kamp komt zeer van pas gezien alle ontwikkelingen in de ouderenzorg, de langdurige zorg en de wijkverpleging. Hij is zeer gemotiveerd om gezamenlijk met de zorgprofessionals en zijn medebestuurders te werken aan de best mogelijke zorg voor alle ouderen.

ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. Onze leden zijn heel divers; in omvang en dienstverlening. Met zo’n 380.000 medewerkers bieden zij zorg en ondersteuning aan circa 2 miljoen cliënten.

 

Bron: ActiZNaar homepage
Nooit meer burn-out

Ontwerp voor digitale transformaties van (zorg)organisaties

De patient terug van weggeweest