Jennifer Kreeftmeijer nieuwe Strategie Consultant bij Vintura

Zorg- en life sciences consultancybureau Vintura heeft een nieuwe Strategie Consultant aangesteld: Jennifer Kreeftmeijer. De ervaren consultant werkte hiervoor, in haar laatste rol als Consultant, voor IQVIA, een multinational die diensten aanbiedt binnen het farmaceutische, biotech en medische domein.
Jennifer Kreeftmeijer nieuwe Strategie Consultant bij Vintura

Jennifer Kreeftmeijer behaalde voorafgaande aan haar professionele loopbaan een bachelor in Biomedische Wetenschappen en vervolgens een master in Science & Business Management, beide aan de Universiteit van Utrecht. Gedurende haar master liep ze stage in het UMC Utrecht, waar ze onderzoek deed naar genetische variatie bij uitgezaaide eierstokkanker.

In 2013 startte Kreeftmeijer als Associate en later als Associate Consultant bij Quintiles, een wereldwijde dienstverlener voor de biofarmaceutische markt die onder meer oplossingen biedt voor het commercialiseren van medische producten. In 2016 fuseerde het bedrijf met IMS Health om samen het huidige IQVIA te vormen.

Bij IQVIA is Kreeftmeijer de laatste anderhalf jaar, tot oktober vorig jaar, werkzaam geweest als Consultant. Ze adviseerde opdrachtgevers in de farmaceutische sector – die varieerden van top-10 farma-bedrijven tot kleinere biofarma-spelers – over mogelijke markttoegangsstrategieën. Naast haar functie als Consultant, leidde ze ook het recruitmentteam van de Nederlandse Consulting afdeling en maakte ze deel uit van het Corporate Social Responsibilities team.

 

(Bron: Consultancy.nl)Naar homepage
Nooit meer burn-out

Ontwerp voor digitale transformaties van (zorg)organisaties

De patient terug van weggeweest