NIEUW | Zie je Big Picture. Transformeer succesvol!

Zie je Big Picture geeft jou als leider of professional inzichten en tools in handen. Daarmee kun je zelf de regie nemen voor succesvolle transformaties. Belangrijk is dat je hierbij jezelf blijft en ook mee beweegt in jouw context die voortdurend verandert. 


NIEUW | Zie je Big Picture. Transformeer succesvol!

"Met je eigen Big Picture zorg je voor samenhang in je identiteit, inzichten en initiatieven", openen de auteurs. "Hiervoor hebben wij voor jou het 3i-Model ontwikkeld, pas het toe! Jij bent immers uniek en met je maakbare brein zorg je voor congruentie. Jouw reis kent veel bewegingen en geen eindpunt!"

Met dit boek in handen beweeg je om in balans te blijven en blijf je in balans door te bewegen.
"Daarom hebben wij veel opties voor je in kaart gebracht, maar ga vooral met je eigen bewegingen aan de slag. Het boek is namelijk voorzien van veel instrumenten, praktische tips, visualisaties en zichtbare voorbeelden", besluiten zij. 

  • EXTRA bij Zie je Big Picture:
    een gratis talententest; de Me.-scan.

Dit is een onderscheidende persoonlijkheidsmeting die je natuurlijke krachten en talenten zichtbaar maakt en die verwerkt is in de opzet van Zie je Big Picture.
 

Collega's over het nieuwe boek 

"Professionele identiteit is onderdeel van de onzichtbare ordening: vooral in de zorg. Verandering daarin kan lastig zijn. Eng zelfs. Zie je Big Bicture helpt de lezer om vaak onuitgesproken emoties, kansen, en krachten te zien en te benoemen: de essenties van (her)verbinding. Als iedereen dit nu doet, staan we aan de vooravond van iets moois."
- Wouter A. Keijser MD PhD, zorgtransformatie architect

“Dit boek focust op het individu: wat moet je als persoon doen om in je kracht te staan en klaar te zijn voor verandering? De theorieën en frameworks zijn zeer waardevol voor persoonlijke transformatie.”
- Inge Schenk, verandermanager healthcare bij Boer & Croon

“De schrijvers helpen de professionals op zowel de werkvloer als op managementniveau om aan de hand van hun 3-i-Model succesvol te transformeren naar een nieuwe manier van werken waarbinnen de technologische ontwikkelingen optimaal benut kunnen worden.”
- Dr.Ir.M.H. Kwekkeboom, (Rick), Lector Langdurige zorg en ondersteuning

"Door de Big Picture te zien komt er overeenstemming tussen identiteit, inzicht en initiatief en kun je je eigen route kiezen. Dit leidt tot succesvol en wendbaar transformeren en zorgt voor meer werkplezier, balans en energie voor jouzelf en het team. Kortom, een aanrader voor elke (zorg)professional in een snel veranderende digitale omgeving."
- Janneke Boer-Schraven, wijkverpleegkundige Platform Verbinden met Zorg (VmZ)Naar homepage
Nooit meer burn-out

Ontwerp voor digitale transformaties van (zorg)organisaties

De patient terug van weggeweest