Uitnodiging openbare les | Implementatie Zorgtechnologie | 24 november

Technologie kan oplossingen bieden om de zorg in de toekomst goed, toegankelijk en duurzaam te houden. Hiervoor moeten we de implementatie van zorgtechnologie sterk verbeteren. Momenteel wordt technologie niet goed genoeg ontwikkeld en vervolgens niet adequaat en volledig ingezet. "Ik ben van mening dat zorg, technologie, en businessprofessionals meer en beter moeten samenwerken om dit op te lossen. Binnen mijn lectoraat werken daarom studenten, docent-onderzoekers, praktijkpartners én eindgebruikers uit deze verschillende sectoren samen aan dit probleem", vertelt Helma Kaptein, Lector Implementatie Zorgtechnologie, Hogeschool Rotterdam.
Uitnodiging openbare les | Implementatie Zorgtechnologie | 24 november


"Tijdens mijn openbare les vertel ik meer over deze samenwerking en het door het lectoraat ontwikkelde implementatiekompas. Ook gaan we gezamenlijk werken aan echte praktijkproblemen.

 
Uiteindelijk wil ik met mijn lectoraat passende zorgtechnologie beschikbaar maken voor mensen die het in het leven minder makkelijk hebben. Het effect van de implementatie van zorgtechnologie op de persoon en de maatschappij zijn daarbij een belangrijk aandachtspunt. En dat kan ik niet alleen!"
 
Aanmelden kan hier! (aanmelden kan tot 21 november)
 

Hybride bijeenkomst
De openbare les vindt live plaats op Hogeschool Rotterdam, locatie Rochussenstraat. De bijeenkomst is ook via livestream te volgen op de pagina van de openbare les. Wij verzoeken u vriendelijk een keuze te maken in het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. 

Programma
 
14:00 uur. Inloop
 
14:30 uur. Opening door Marleen Goumans, directeur Kenniscentrum Zorginnovatie
 
14:35 uur. Openbare les van Helma Kaptein
 
14:50 uur. Pitches van praktijkproblemen
 
15:20 uur. Break-out sessies waarin gewerkt wordt aan de gepresenteerde praktijkproblemen (zowel live als online)
 
16:20 uur. Plenaire terugkoppeling
 
16:50 uur. Officiële benoeming tot lector door Ron Bormans, voorzitter College van Bestuur bij Hogeschool Rotterdam
 
17:00 uur. Borrel / einde online


Naar homepage
Nooit meer burn-out

Ontwerp voor digitale transformaties van (zorg)organisaties

De patient terug van weggeweest